De professionals van BaroMed

Het BaroMed team bestaat uit ervaren professionals met zeer verschillende achtergronden. Juist die diversiteit zorg maakt een efficiƫnte en effectieve dienstverlening aan onze klanten mogelijk.
Onze professionals hebben medische, psychologische en juridische kennis waardoor wij in staat zijn om de vragenlijst vanuit verschillende invalshoekente analyseren. Hieronder stellen wij ons graag aan u voor.

Publicaties

Tijdschrift ArtsenAuto besteedt in haar juli 2016-editie aandacht aan het belang van reflectie in de zorg. Ook BaroMed, een onmisbaar instrument op dit gebied, komt daar uitgebreid aan bod inclusief ervaringen van gebruikers. Lees hier het volledige artikel en ervaar het zelf!

Maak kennis met de BaroMed professionals

Dr. Lodewijk Schmit Jongbloed studeerde geneeskunde en bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit. Zijn MBA scriptie is bekroond met de KPMG prijs. Sinds 2008 is hij als promovendus verbonden aan het Centrum Innovatie en Onderzoek Medisch Onderwijs (CIOMO) van de Rijksuniversiteit Groningen, waar hij is gepromoveerd op arbeidstevredenheid bij medici.

Lodewijk is eigenaar van Schmit Jongbloed Advies en is aan BaroMed verbonden als lid van de wetenschappelijke commissie en als coach.
Bart Wils

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

BaroMed B.V.
KvK: 66.17.12.45
IBAN: NL36 TRIO 0391 1736 18
BTW: NL8564.26.209.B01